Libnet.ro
UNICEF

14:00

Cine este noua iubita a lui What`s Up. Se zvoneste ca s-au logodit deja

Playtech Playtech,
Cine este noua iubita a lui What`s Up. Se zvoneste ca s-au logodit deja

Surpriza mare! Dupa ce iubirea cu Simina s-a destramat, soarele pe strada lui What`s Up a iesit repejor. Cine este noua sa iubita? Se zvoneste ca s-au logodit deja. Cine este noua iubita a lui What`s Up La doua luni de la divortul de Simina, What`s Up iubeste din nou. Dupa ce au stabilit de . continuă pe Playtech

Cine este si cum arata sotia lui Tudor Chirila. Ea e femeia perfecta care i-a daruit un baietel

Tudor Chirila nu mai este de mult barbatul care alearga dupa dragoste, caci, pentru necunoscuti, o are de ceva vreme. Cine este si cum arata sotia artistului? Cine este si cum arata sotia lui Tudor Chirila Tudor Chirila este unul dintre artistii care isi pastreaza familia departe de lumina reflectoarelor. Desi multe detalii nu se .

Cine este Luiza Constantin, artista de strada de la Vocea Romaniei. Cat castiga in Italia. A intors toate scaunele

A intors toate scaunele si a atins multe inimi. Cine este Luiza Constantin, artista de strada de la Vocea Romaniei? Cat castiga in Italia? Cine este Luiza Constantin, artista de strada de la Vocea Romaniei Luiza Constantin a pasit cu multa incredere pe scena emisiunii Vocea Romaniei, caci avea si de ce. Viata a calit-o, .

Cine este Eminem de la Vocea Romaniei. Patiserul Daniel i-a uluit pe Horia Brenciu si pe Irina Rimes

A ajuns si Eminem pe scena concursului Vocea Romaniei de la PRO TV. Nu orice Eminem, ci unul care stie si cu patiseria. Pe numele sau Daniel, i-a uluit pe Horia Brenciu si Irina Rimes. Cine este Eminem de la Vocea Romaniei Concursul Vocea Romaniei a revenit pe sticla vineri, 6 septembrie. Printre trimbrele grandioase .

Cine este tanarul care a murit in accidentul produs de Mario Iorgulescu. Avea doua fetite

Mario Iorgulescu, fiul fostului presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal LPF) a fost implicat intr-un accident in urma caruia a fost transportat in stare grava la spital. in urma accientului a rezultat decesul unei persoane. Este vorba despre Dany Vicol, un tanar de 24 de ani, care era tatal a doua fetite. Tanarul care a .

Fosta sotie a lui Daniel Iordachioaie se marita. Cine este Ionut, noul partener al Nouriei Nouri

Fosta sotie a lui Daniel Iordachioaie si-a gasit fericirea in alta parte! Nouria Nouri, in varsta de 44 de ani, iubeste din nou si este pregatita sa faca pasul cel mare alaturi de un alt barbat, la sase ani de la divortul de artist. Ce spune despre viitorul sot si cat de bine se simte .

Angela Gheorghiu se iubeste cu un barbat cu 22 de ani mai tanar. Cine este Mihai Ciortea, de fapt

Soprana Angela Gheorghiu a renascut langa Mihai Ciortea, barbat cu 22 de ani mai tanar, alaturi de care are o relatie de sase ani. Cine este? Angela Gheorghiu se iubeste cu un barbat cu 22 de ani mai tanar Angela Gheorghiu 53 de ani), una dintre cele mai renumite cantarete de opera din lume, se .

Cine este Ica Voinea. Atras de Rusia si China, fostul lider al Uniunii Tineretului Comunist, apropiat de familia Dancila si Voiculescu, a ajuns sa aiba o influenta majora in Guvern, desi n-are o functie oficiala

Florea Voinea 63 de ani), cunoscut mai degraba ca Ica Voinea, este un apropiat al familiei Dancila si a ajuns sa aiba o influenta majora asupra deciziilor guvernamentale, desi nu are nicio calitate formala.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1971 seconds )